Aina aika ajoin teen katsauksen koirien yksinoloihin jättämällä kameran kuvaamaan yksinolojen ajaksi. Tehtiin eilen talvisiivous ja päätettiin kieltää toistaiseksi koirilta pääsy makuuhuoneeseen ainakin kurakauden ja karvanlähdön ajaksi. Samalla koirien yksinolotila vaihtui makuuhuoneesta olohuoneeseen, joten päätin tänään katsoa vaikuttaa huoneenvaihto mitenkään yksinoloihin. Lounan aikana ei juuri tarvinnut huolehtia miten yksinolot sujuvat, mutta Kerttu on varsinkin täysin yksin jäädessään kärsinyt eroahdistuksesta, joka tosin nyt näyttää jääneen kokonaan taakse.

No miten se yksinolo sitten sujui? Oven sulkeuduttua kummatkin koirat istua pällistelevät oven suuntaan pari minuuttia. Kerttu valuu lopulta maahan, Louna jatkaa pällistelyä. Kerttu nousee ja käy tarkistamassa olisikohan lattialle jääneessa ruokakupissa ruokaa. Ei ollut ja se menee uudestaan makaamaan. Viiden minuutin pällistelyn jälkeen Louna luovuttaa ja hyppää sohvalle nukkumaan. Kerttu nousee ja hyppää Lounan viereen. Kaikista positiivisinta on, että videolta kuuluu rappukäytävän kolisteluja, naapuri menee kotiinsa, seinän läpi kuuluu musiikkia. Koirat ei kuitenkaan reagoi ääniin mitenkään, jatkavat vain uniaan. Kallion kirkon kellot soivat, Kerttu hyppää sohvalta ikkunan alla olevalle futonille ja katsoo ulos. Sitten se luovuttaa ja menee uudestaan Lounan viereen nukkumaan.

***
Agilitytreeneissä ollaan kamppailtu jälleen vireen ja kuumumisen kanssa. Nyt vaikuttaa että ollaan ehkä löytämässä ratkaisun avaimia ja viime treenit oli jo tosi hienoa menoa.