Jälkitunnelmana jotenkin vähän sekava olo. Huomenna voisi pitää päänselvitys-vapaapäivän ja harjotellaan vaan taskuruoat kotona seiso-istumista.

Videointi on tehokasta, kun jälkeenpäin pääsee analysoimaan ihan eri tavalla omia tekemisiään.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä:

- Käsky ensin, sitten vasta liikkeelle, nyt Lou ennakoi mun liikkeistä. Muutenkin ihmeellistä keinumista. Liikkeelle lähdössä mä annan alitajuisesti vartaloavun

- Ekalla kerralla ei mennyt maahan, uusintakäskyssä kumarruin ja näytin kädellä

- Tokalla kerralla vahva vartaloapu, maahan nopeasti

- Koirasta pois kävellessä muista laskea askeleet

- Tänään osasin kävellä suoraan

- Lounalla heiluu häntä melkein koko ajan

- Mä olen kokonaan unohtanut omistavani sellaiset härpäkkeet jotka lähtevät olkapäistä. Muista heiluttaa käsiä kävellessä.

- Katso pertsaan nousussa, että koira myös pysyy siinä vapautukseen saakka

- Älä tuijota kävellessä maahan, vaan suoraan eteenpäin

- Tätä vinkkasi kaverikin: Pidä koiran vierelle palatessa koiraa välillä eri aikoja maassa ennen pertsaan käskyä, niin ei ala ennakoimaan. Palkkaa välillä suoraan maahan ja vapauta siitä.

- Yksi kaveri tuli koirineen kentälle viimeisen yrityksen aikana. Lou vilkaisi taakseen, mutta ei välittänyt mitään. Ei tunne kauhean hyvin Humua, mutta silti hienoa.

Kaukoja ei tullut videolle ulkona, mutta olin videoinut niitä aikaisemmin kotona. Lounaa on kauhean vaikea ohjata namilla, kun se on niin ahne, ettei se jaksa yhtään keskittyä vaan hosuu tuhat asiaa sekunnissa. Yritä siinä sitten klikata juuri oikealla hetkellä. Tällä hetkellä sitä on seisomisesta istumiseen siirrossa melkein pakko pitää toisella kädellä kiinni takaa, jotta se ei tee takapäällään. Kauhean vaikea itse nähdä, että miten koira tekee. Kyllä mä silti uskon, että tästä tulee jotain. Joka toinen liike menee kuitenkin jo oikein. Tai ainakin sisällä, ulkona vaikeampaa. En laita videota, kun se on vähän liian paljastava. Noin niinkuin anatomisesti.