Voikukat meinasi viedä mennessään. Käytin niitä sitten treenien loppupalkkana. Lounan maahan meno on ihan törkeän hieno, seisomaan nousun tekniikkaa pitäisi alkaa hiomaan, kun tyyppi tuppaa liikkumaan eteenpäin. Noh, vasta se pari treeniä sitten tajusi mitä "seiso" tarkoittaa. Silti musta tuntuu, että tuosta tulee varmaan ensimmäinen vähän Haasteellisempi Projekti. Olisi ehkä pitänyt opettaa se alusta saakka vähän erilailla. Ennen asiaan paneutumista odotan ehkä ohjattuja treenejä, jos saisi vähän vinkkiä, että miten kannattaisi edetä.

Seuraukseen löytyi intoa ja keskittymistä kun mentiin nopeaa ja keskittymistä kun mentiin hitaasti, mutta normaalivauhti oli Lounasta tylsää ja evvk. Mentiin sitten nopeaa. Kaksi kertaa jäävä-seiso, pitäisi alkaa häivyttämään käsiapua. Maahan menossa taas vartaloapua pois.

Palkkausta saisi alkaa vähän harventamaan. Ja kun Louna osaa, niin siltä voisi vaatia pikkuhiljaa enemmän.

Tehtiin myös paikkamakuuta, hyvin se jaksaa odottaa. Ei vilkuillut ympärilleen, vaikka viereisellä kentällä pelasi kaksi poikaa bingistä. Lopuksi vielä vauhtiluoksaria, eli lelu lensi kun Lou pääsi mun kohdalle. On tuo pieni eläin vaan nopea.


louna%20028-normal.jpg

Loppuun laiskaa jolkottelua. Meinaa kuumuus viedä puhdin karvakorvalta. Tiputtaisi nyt pohjavillansa vähän reippaampaan tahtiin, josko päivälenkit ei olisi sitten niin tukalia.